Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"Star Motel" & "The Burger Band" στο ΧΚΚ

Ένα δυνατό μουσικό 2ήμερο, πέρασαν οι φίλοι χιονοδρόμοι ,αλλά και πολλοί επισκέπτες στις 22 &23 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο chalet του Χιονοδρομικού,  μια ανατρεπτική και διαφορετική μπάντα, οι «Star Motel Project», τράβηξαν  το ενδιαφέρον, με ένα μείγμα μοντέρνου ήχου  με κλασικά στοιχεία. Ουσιαστικά, συνδυάζοντας  τους HOUSE ήχους με όργανα συγκροτήματος και ζωντανής φωνής, διασκεύασαν  με μοναδικό τρόπο γνωστά τραγούδια αλλά έπαιξαν και δικά τους.


ο Σωτήρης Βρεττός, η Νατάσσα Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Μπακάλης, επί σκηνής



Τα κορίτσια του Rekorderlig από νωρίς κερνούσαν τις υπέροχες γεύσεις του.
photo by @Chris Tsanis

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε το 2ήμερο Φεστιβάλ, με τους The Burger Project, να ….δημιουργούν εντυπώσεις τόσο με τη χορευτική μουσική τους, όσο και με τις απίστευτες εμφανίσεις τους επί σκηνής!!Στο Chalet  οι παρευρισκόμενοι  λικνίζονταν στους  ρυθμούς του συγκροτήματος.




Η εφαρμογή  Ski Greece, συμμετείχε  το ΣΚ στο μουσικό φεστιβάλ, μοιράζοντας δώρα από το SURF SALAD και μέσα από κλήρωση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Κοτσενός ήταν εκείνος που κέρδισε ένα σανίδι Arbor από το Surf Salad.

Αλέξανδρε, καλές κατεβασιές με το ολοκαίνουριο σανίδι σου!!


photo by  #Chaletphoto