Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Το ΧΚΚ υποδέχτηκε τους μελλοντικούς πρωταθλητές χιονοδρομίας!!

Το Σάββατο & την Κυριακή 8 & 9 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων,διεξήχθησαν  οι αγώνες κυπέλλου Παίδων - Κορασίδων, στα πλαίσια του Εθνικού Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλα τα Χιονοδρομικά σωματεία της Ελλάδας και όπως ήταν αναμενόμενο, ο ανταγωνισμός αλλά και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.
Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και οι θεατές απόλαυσαν τους καλύτερους νέους & νέες αθλητές της Χώρας να κατεβαίνουν τις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού.




Οι Καρατζιάς Γεώργιος και Ταστσόγλου Ιωάννα ήταν οι αθλητές που ξεχώρισαν! Ο Καρατζιάς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην Γιγαντιαία και την Τεχνική κατάβαση και το αργυρό στον 2ο αγώνα της Τεχνικής πίσω από τον 1ο νικητή Βασιλείου Αναστάσιο.Στις Κ1, η Ταστσόγλου Ιωάννα ήταν η μεγάλη νικήτρια στα δύο αγωνίσματα της Τεχνικής Κατάβασης, ενώ στην Γιγαντιαία τερμάτισε 2η πίσω από την Τσιοβόλου Μαρία- Ελένη.


Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ο αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς αγώνες του Sochi 2014, ο Ευθύμιος Καλαρας, ζωντανό παράδειγμα θέλησης και προσπάθειας!
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο ΕΟΣ Πάτρας και ο ΕΟΣ Τρίπολης.
photos by @Chris Tsanis