Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΩΡΟ το ski pass για το "άλλο σας μισό" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων γιορτάζει με τους ερωτευμένους και όπως σε πέρυσι, έτσι και φέτος σας περιμένει να σκιάρετε με πολύ ρομαντικές εκπλήξεις!!
Ελάτε στο Χελμό την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και επειδή στον έρωτα «οι ΔΥΟ γίνονται ΕΝΑ», το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων σας κάνει ΔΩΡΟ το ski pass του/της αγαπημένης σας, για την ημέρα αυτή! 

Πειστήριο της αγάπης σας, ένα καυτό φιλί κατά την έκδοση του εισιτηρίου στα εκδοτήρια και το Δωρεάν ski pass είναι δικό σας!

Οι τρελά ερωτευμένοι που θα δεχθούν να τους φωτογραφίσουμε τη μεγάλη στιγμή του φιλιού, θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για «το πιο HOT φιλί». 

Το ζευγάρι που θα ανταλλάξει το πιο καυτό φιλί κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ ski pass και για τους 2 για το υπόλοιπο της φετινής χιονοδρομικής σεζόν!!!

Πέρυσι, ο αντίστοιχος διαγωνισμός είχε μεγάλη επιτυχία και φαίνεται ότι έφερε τύχη στο τυχερό ζευγάρι αφού ο Κανέλλος και η Παναγιώτα που κέρδισαν, αποφάσισαν να παντρευτούν και μας έστειλαν τα νέα τους λίγες ημέρες αργότερα! Δείτε στιγμιότυπα από τον περσινό διαγωνισμό ΕΔΩ!
Είχαμε και άλλες εκπλήξεις, αφού την ημέρα αυτή παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Υάκινθου ο Κωνσταντίνο και η Δέσποινα! Μοναδικές στιγμές που μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε και φέτος!