Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Tο πρώτο snowboard gathering του 2014 στο νέο FRULITE OnTheGo snowboard park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων is ON!

Tο πρώτο snowboard gathering του 2014 στο νέο FRULITE OnTheGo snowboard park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων is ON!
Μετά από πολύ υπομονή, τελικά ο καιρός μας έκανε τη χάρη και μας έδωσε πολύ φρέσκο χιόνι, απαραίτητο εφόδιο για την επίσημη έναρξη του πάρκου!
Έτσι λοιπόν καλέσαμε φίλους, παραλάβαμε και τα τελευταία obstacles και σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ετοιμάζουμε 2ήμερο παρτάκι στις 8 και 9 Φεβρουαρίου, με άφθονο FRULITE OnTheGo, μουσική, κληρώσεις δώρων και snowboard test drives με Nitro, Slash, Jones καιTSG Helmets από το FIFTY FIFTY boardshop.
Από το party, φυσικά, δεν θα λείπει ο αθλητής του FRULITE OnTheGo,  Αντώνης Δαυίδ, ο οποίος εκτός από το να λιώνει στα obstacles, θα είναι εκεί για όλους όσους θα θελήσουν να μιλήσουν και μάθουν και κάποια snowboard tips για in & outside the park!
Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και ελάτε στο FRULITE OnTheGo snowboard park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για ένα διήμερο full of joy!
Taste the energy people!
Ps. Όσοι θα θελήσουν να κάνουν test drive snowboard σανίδια, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα.