Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τι είπαν οι χιονοδρόμοι για το πρώτο ΣΚ λειτουργίας του χιονοδρομικού Καλαβρύτων; Δείτε τα δικά σας video και τις φωτογραφίες!

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα θετικά σας σχόλια και τα τόσο καλά λόγια που έχουμε ακούσει από τους φίλους χιονοδρόμους που επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό Καλαβρύτων κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της φετινής σεζόν που ήταν 21 και 22 Δεκεμβρίου.
Μέσα από τη σελίδα μας στο facebook, λάβαμε πολλά σχόλια, φωτογραφίες και videos, κάποια από αυτά θα δείτε παρακάτω:

Δημήτριος Μπάρκουλας
Μπράβο στα παιδιά του χιονοδρομικού που κατάφεραν το αδύνατο ! Με ελάχιστο χιόνι μια πίστα όνειρο!! αναμονή μηδέν και συνέχεια να τσεκάρουν την πίστα για τυχόν πέτρες! Υπέροχη μέρα! ευχαριστώ!

Kostas Mart
Συγχαρητήρια αξίζουν και τα παιδιά από το snowpark που προσπάθησαν να μας προσφέρουν το καλύτερο και να διασκεδάσουμε!! Ευχαριστούμε για την εμπειρία 

Alexis Grizos
·   Μπράβο παιδιά για την έναρξη της σεζόν το Σάββατο, αν κ είχε λίγο χιόνι η πίστα ήταν μια χαρά την είχατε φροντίσει οκ!! πάρτε και μερικές εικόνες από το off στην πουδρίτσα στην Ινώ.

Nikolas Tsakonas
pragmatika entypwsiastikame xthes apo th prospatheia pou kanate me thn pista para thn eleipsh xioniou!


Theodoros Kafasis
Η πρώτη μέρα της σεζόν 2013-2014 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με ανοικτές την Νεφέλη και την Θέτις! Οι 2 πίστες που έδωσαν ήταν μια χαρά (για την εποχή) και - το καλύτερο - μετά από όλες τις δημοσιεύσεις σχετικά με τις υψηλές τιμές και τις πέτρες, δεν ήρθε πολύ κόσμος, έτσι είχαμε τη Νεφέλη όλη δικιά μας: χρόνος αναμονής 0 min !!! Ο αναβατήρας της Στύγας ήταν όπως πάντα ΠΟΛΥ γρήγορος (12' για να ανέβεις και 5-7' για να κατέβεις!) αλλά η έλλειψη ουράς το αντιστάθμιζε!! Τιμές chalet τα ίδια: 2,50 νες, 2,5-3,5 σοκολάτα !! Σε γενικές γραμμές ήταν καλά! Καλή σεζόν σε όλους, άντε την επόμενη φορά με περισσότερο χιόνι!
https://www.facebook.com/theodoros.kafasis/media_set?set=a.10203060200332239.1073741826.1422521529&type=3


thespot.gr
Happy Snowboard Day!

Chris Prantzios
Live !!!! Στύγα για λίγους !!!! Μαγεία !!!! 

Alex Snowboardgr
Surprise dude! Ευχάριστη έκπληξη είναι η φράση που ταιριάζει για την πρώτη ημέρα λειτουργίας στα Καλάβρυτα! Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι απο την Βαθιά Λάκα και πάνω on αλλά και λίγο off piste! Δεν κάνουμε πλάκα, η Στύγα μας φύλαγε σε καλή κατάσταση ένα μεγάλο κομμάτι off piste που δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος και το πρωί το χαρήκαμε αρκετά! Η πίστα της Στύγας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ακόμη και στο τελευταίο κομμάτι της στην ευθεία πριν το lift είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του ΧΚ για να είναι άψογα στρωμένο! Ο κόσμος ήταν αρκετός (όσο έπρεπε) και η ουρά στην Στύγα ήταν ανύπαρκτη! 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΤΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΨΟΓΟ Χ.Κ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΘΗΒΑ!
Vasilopoulos Nikos

Άντε, να ξεκινήσουμε και φέτος... Καλή σεζόν!!!

Λάβαμε και τα πρώτα καταπληκτικά βίντεο από τους χιονοδρόμους!
Από τον Τάσο Τασσόπουλο και τον Μιχάλη Τούντα!
http://vimeo.com/82514859

και http://www.youtube.com/watch?v=A_ZSrNwyVi8 από το Δημήτρη!

Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση σας και δεσμευόμαστε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για εσάς!
ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ!
Η ομάδα του ΧΚΚ