Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν την πρώτη ημέρα της χιονοδρομικής περιόδου στα Καλάβρυτα;

Τα νέα για τους χιονοδρόμους είναι φανταστικά! 
Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ξεκινάει τη λειτουργία του το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσουν οι εξής αναβατήρες (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως γράφουμε πάντα σε όλες τις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας):

Η ΣΤΥΓΑ με την πίστα Νεφέλη, ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την πίστα Αλκμήνη, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ μόνο για τη μετάβαση στη Β. Λάκκα και για επίσκεψη, o αναβατήρας ΘΕΤΙΣ,  καθώς και το SNOWPARK*.

Από το Σάββατο ξεκινούν τα δρομολόγια του SNOWBUS Kalavrita (από Αθήνα και Κόρινθο) που σας εξασφαλίζουν τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, με άνεση και ασφάλεια. Το κόστος μεταφοράς από Αθήνα είναι 15 ευρώ με επιστροφή, ενώ ήδη σας εξασφαλίζει έκπτωση -10 ευρώ στο ski pass, αλλά και εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και -20% σε όλα τα είδη του σαλέ!
Ανεβείτε! Κρατήσεις εδώ:  http://www.amphitrion-skiing.com/ 

Τα SNOWBUS από την Πάτρα σε συνεργασία με το G-Slalom, ξεκινούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου! Το κόστος μετάβασης με επιστροφή είναι 12 ευρώ, ενώ μεταφορά και ski pass είναι 25 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. 

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα SNOWBOARD με events και έκπτωση σε όλους τους snowboarders! Πληροφορίες ΕΔΩ!

LIVE ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!


*Στις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας των αναβατήρων και πιστών, σημειώνουμε πάντα ότι υπάρχει η επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών.