Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

The Family Snow World - Τώρα τα παιδιά και η οικογένεια έχουν το δικό τους χώρο στο βουνό!

Το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ καλωσορίζει τη νέα χιονοδρομική περίοδο με μία ακόμα καινοτομία! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι μικροί μας φίλοι και οι οικογένειες τους έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το χιονισμένο βουνό μέσα από ένα εύρος δραστηριοτήτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της οικογένειας και τα ενδιαφέροντα των παιδιών πέραν της κλασσικής χιονοδρομίας!  Τα παιδιά διασκεδάζουν, αποκτώντας γνώσεις και δεξιότητες που τους τονώνουν το αίσθημα αυτοπεποίθησης και ανεξαρτησίας, κοινωνικοποιούνται και απολαμβάνουν το βουνό και τη φύση με ασφάλεια. Κάτω από την εποπτεία του επιστημονικού κέντρου ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ εκπαιδευμένοι δάσκαλοι σκι, παιδαγωγοί και ψυχολόγοι ενθουσιάζουν τα παιδιά με παιχνίδια και ασκήσεις μέσα στη φύση.

Γιατί η αγάπη για τη φύση ξεκινάει από την κούνια!...
SNOW FUNPARK
Το νέο πάρκο διασκέδασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο  Καλαβρύτων!
Kids-Snow-Park: Το Kids-Snow-Park είναι ένα πάρκο εκμάθησης σκι/snowboard για παιδιά εξοπλισμένο με τρισδιάστατα σχέδια και φιγούρες. Έτσι τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία μέσα από το παιχνίδι.
Οι δάσκαλοι του ΧΚΚ εξασφαλίζουν τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών με γνώμονα από τη μία την ασφάλεια και από την άλλη τη διασκέδαση! Ομαδικά ή/και ατομικά μαθήματα για καλύτερη διαπαιδαγώγηση στα χιόνια. Δυνατότητα επικοινωνίας με τη σχολή του χιονοδρομικού κέντρου για περισσότερες πληροφορίες και για μαθήματα!

Snow-tubes: Ειδικά διαμορφωμένη πίστα για τη χρήση των snow-tubes. Μακριά από τις πίστες χιονοδρομίας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων! Γλιστράμε στο χιόνι με τις χιονο-κουλούρες μας για ένα μοναδικό παιχνίδι!

Έλκηθρα: Τώρα τα έλκηθρα έχουν το δικό τους χώρο! Τσουλάμε μόνοι ή με παρέα και χαρόμαστε το χιόνι στη ειδικά διαμορφωμένη πίστα για έλκηθρα στο ΧΚΚ! Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν!
Στο Learn 'n Play Center του ΧΚΚ και με την εποπτεία του επιστημονικού κέντρου ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ, εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί βοηθούν τα παιδιά, με ασφάλεια, να εξελιχθούν, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και γνώσεις μέσα από το παιχνίδι. Εφόδια απαραίτητα για όλη τους τη ζωή! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας με το βουνό και τα στοιχεία της φύσης. Η φύση είναι η μεγάλη μας μητέρα. Ας δούμε τι μπορούμε να μάθουμε από αυτήν… 

Παιδική χαρά στα χιόνια: εξοπλισμένη με τσουλήθρες, τραμπάλες, τούνελ, παιχνίδια και παιδικές φιγούρες για ατελείωτο παιχνίδι στα χιόνια! Πάρτε τα κουβαδάκια σας κι ελάτε να χτίσουμε κάστρα στα χιόνια κι ένα igloo όπως οι Εσκιμώοι!
Κέντρο δραστηριοτήτων: Ένα σύνολο μοναδικών δραστηριοτήτων εμπνευσμένες από το βουνό και τη φύση με σκοπό την εξέλιξη των παιδιών. Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τα παιχνίδια, τις ασκήσεις και τις δραστηριότητες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, κοινωνικοποιούνται, τονώνεται η αυτοπεποίθησή τους και το αίσθημα της ασφάλειας μέσα από την ενασχόλησή τους με τη φύση.
  • Το κυνήγι του λευκού διαμαντιού! Εκμάθηση κανόνων ασφαλείας και πρώτων βοηθειών στα χιόνια για παιδιά (5-10 ετών)
  • Δενδρολιχουδιές! Ταΐζουμε τα πουλιά και τα ζώα του δάσους φτιάχνοντας λιχουδιές πάνω στα δέντρα (για όλες τις ηλικίες)
  • Μικροί μετεωρολόγοι! Μαθαίνουμε τον καιρό του βουνού  (5-10 ετών)
  • Μια φορά κι έναν καιρό που έπεσε το χιόνι… Διαδραστικά εκπαιδευτικά παραμύθια του βουνού (2-6 ετών)
  • Μικροί ποδηλάτες! Τί πρέπει να προσέχουμε όταν κάνουμε ποδήλατο στη φύση και τί στην πόλη; (6-10 ετών)
  • Ένα στρουμφοχωριό στα Καλάβρυτα! Ελάτε να μάθουμε τι μανιτάρια και άλλα φυτά φυτρώνουν στο βουνό μας! Μπορούμε να τα φυτέψουμε; Ή μήπως να τα φάμε; Προσοχή γιατί ο Δρακουμέλ παραμονεύει! (4-8 ετών)
  • Η ανακύκλωση γίνεται δωράκι! Ελάτε να φτιάξουμε δώρα από πράγματα που νομίζουμε πως δεν μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε! (για όλες τις ηλικίες)
  • Και άλλα πολλά !!! (Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μπορείτε να το βρείτε κάθε εβδομάδα στην ιστοσελίδα www.kalavrita-ski.gr)

  • Προνομιακές τιμές για πολυμελείς οικογένειες και ομάδες παιδιών!
  • Δυνατότητα ενοικίασης παιδικού εξοπλισμού σκι/snowboard στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων