Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ Υπηρεσία! Βόλτα για όλους με το SNOWBUS από τα Καλάβρυτα στο χιονοδρομικό κέντρο!

Όλοι οι επισκέπτες της περιοχής των Καλαβρύτων θα μπορούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο με άνεση και ασφάλεια, επιλέγοντας το SNOWBUS Kalavrita που ξεκινάει νέα διαδρομή από τα Καλάβρυτα (αφετηρία-Σταθμός Οδοντωτού) προς το χιονοδρομικό.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται τις Σαββατοκύριακα και τις αργίες κατά τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου με τα πολυτελή πούλμαν του ταξιδιωτικού οργανισμού Amphitrion!

Ωράριο: Η ώρα αναχώρησης είναι 10:00π.μ. από τα Καλάβρυτα και αναχώρηση από το χιονοδρομικό κέντρο στις 2:00μ.μ. για να επιστρέψει στην πόλη.

Κόστος: Το κόστος είναι 6 ευρώ ανά άτομο.
Κρατήσεις για το Snowbus Kalavrita μπορείτε να κάνετε στο Kalavrita Mountain Travel (βρίσκεται στο σταθμό του Οδοντωτού): τηλ. 26920 23050 και ώρες λειτουργίας του γραφείου είναι 9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. καθημερινά.

Τι μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων;
Στο χιονοδρομικό κέντρο, μπορούν όλοι να παίξουν στο χιόνι, να νοικιάσουν έλκηθρο, να κάνουν βόλτα με Snowmobiles (μηχανάκια χιονιού), να ζήσουν την εμπειρία του νέου tubespark και να τσουλήσουν στο χιόνι με τις μεγάλες σαμπρέλες.
Αξέχαστη εμπειρία είναι η βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα Αχιλλέα που θα σας απογειώσει και θα σας μεταφέρει στη Βαθειά Λάκκα, την καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Υπάρχει έκπτωση για τις οικογένειες που θέλουν να κάνουν την βόλτα με τον αναβατήρα Αχιλλέα, και το κόστος για την οικογένεια είναι ¤30. Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη των ταυτοτήτων των μελών της οικογένειας και ισχύει μόνο για βόλτα με τον Αχιλλέα.Για μεμονωμένα εισιτήρια του αναβατήρα Αχιλλέα, η τιμή είναι 8 ευρώ (από 10ευρώ), εφόσον χρησιμοποιήσετε το snowbus.