Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Events με βραβεία και χρηματικά έπαθλα το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται καθημερινά σε πλήρη λειτουργία και σας περιμένει για σκι και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Ωσόστο, οι καιρικές προγνώσεις για το Σάββατο 14-3-2015 και την Κυριακή 15-3-2015 προβλέπουν ιδανικές καιρικές συνθήκες για χιονοδρομία!

Στο μεταξύ ένα ακόμη μεγάλο γεγονός θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Πρόκειται για το Helmos Team Battle, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και οι προετοιμασίες για το event ολοκληρώνονται!
Συγκεκριμένα, το Helmos Team Battle, αφορά ένα slopestyle snowboard contest, διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες με κάθε team να αποτελείται από 3 άτομα, και οι νικητές θα φύγουν με πολλά πολλά giveaways και το ποσό των 1.000€ CASH!!
Αναζητήστε πληροφορίες στο παρακάτω link:http://www.helmosteambattle.gr/
Παράλληλα θα διεξαχθεί το 5ο ΑΧΟΑ cup Χελμού, ένα αγώνα open για μικρούς & μεγάλους φίλους των αλπικών αγωνισμάτων. (Προαγωνιστικές κατηγορίες & κατηγορία βετεράνων). 
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/3 σε μέρος της πίστας Δάφνη 2 του ΧΚ Καλαβρύτων. Θα στηθεί ένα αγώνισμα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (Παιδικό ΓΤΚ). Οι συμμετέχοντες θα κάνουν δύο περάσματα και θα κρατηθεί ο καλύτερος από τους δύο χρόνους για την τελική κατάταξη. Δ
ήλωση συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 12/3 στις 21:00 στο axoa1996@gmail.com.