Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο FREERIDE CONTEST – MT. HELMOS – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Ποιες πίστες θα λειτουργούν τις επόμενες μέρες


Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε το 1ο FREERIDE CONTEST – MT. HELMOS στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Ένα διαφορετικό event που πραγμαποιήθηκε, σε συνεργασία με την Way Out, για πρώτη φορά στο ΧΚΚ, μεγάλωντας τη λίστα με τα σπουδαία event που έχουν φιλοξενηθεί φέτος στο κέντρο.
Το 1ο FREERIDE CONTEST – MT. HELMOS  προσέλκυσε αθλητές και αθλήτριες, Ski και Snowboard, από όλη την Ελλάδα!
Το θέαμα ήταν πλούσιο και πρωτόγνωρο, για όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, σας ενημερώνει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν τις επόμενες μέρες από σήμερα Δεύτερα 23-3-2015, θα λειτουργούν οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις και Στύγα και το Snowpark.
Η τιμή του εισιτηρίου για τη χρήση των αναβατήρων θα είναι 10 ευρώ.
Η παραπάνω ενημέρωση ισχύει για τις επόμενες μέρες, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης. Η διοίκηση του ΧΚΚ, θα ενημερώσει εκ νέου αύριο για το τι θα ισχύσει την Τετάρτη 25η Μαρτίου.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Χιονοδρομικού, στο 2692024451-2 ή μπείτε στο site του ΧΚΚ kalavrita-ski.gr