Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παράταση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου, μέχρι τις 5 το απόγευμα! Μην ξεχάσετε και τα σημαντικά events


Παράταση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, σε πλήρη λειτουργία μέχρι τις 5:00 μμ., εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, αύριο, Σάββατο 14-3-2015!!
Το ύψος της σημερινής χιονόπτωσης, μέχρι στιγμής, έχει φτάσει στα 15 εκ. και συνεχίζει να χιονίζει ασταμάτητα! Οι καιρικές προγνώσεις για το Σάββατο 14-3-2015 και Κυριακή 15-3-2015 προβλέπουν ιδανικές καιρικές συνθήκες για χιονοδρομία. Πολλά events και δρώμενα θα διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με άριστη ποιότητα χιονιού, μετά τις συνεχόμενες χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.
Οι προετοιμασίες για το Helmos Team Battle, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ολοκληρώνονται!! Πρόκειται για ένα slopestyle snowboard contest, διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες με κάθε team να αποτελείται από 3 άτομα, και οι νικητές θα φύγουν με πολλά πολλά giveaways και το ποσό των 1.000€ CASH!!
Αναζητήστε πληροφορίες στο παρακάτω link:http://www.helmosteambattle.gr/
Παράλληλα θα διεξαχθεί το 5ο ΑΧΟΑ cup Χελμού, ένας αγώνα open για μικρούς & μεγάλους φίλους των αλπικών αγωνισμάτων. (Προαγωνιστικές κατηγορίες & κατηγορία βετεράνων).
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/3 σε μέρος της πίστας Δάφνη 2 του ΧΚ Καλαβρύτων και δεν θα επηρεάζει την λειτουργία της πίστας. Θα στηθεί ένα αγώνισμα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (Παιδικό ΓΤΚ). Οι συμμετέχοντες θα κάνουν δύο περάσματα και θα κρατηθεί ο καλύτερος από τους δύο χρόνους για την τελική κατάταξη.