Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

"Helmos Ski Team", η σχολή του ΧΚΚ


Ελάτε να σας μεταδώσουμε τη γνώση των αθλημάτων του χιονιού με ασφάλεια και ευχάριστο τρόπο!

Οι εκπαιδευτές της Helmos Ski Team , έχουν επιλεγεί σχολαστικά για την υπομονή τους, τις ικανότητές τους αλλά και το πάθος τους για τα χειμερινά αθλήματα!


Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή από την πρώτη ώρα της εκπαίδευσής σας, κάτω από την καθοδήγηση ειδικευμένων δασκάλων και προπονητών χιονοδρομίας.

Η Helmos Ski Team σας μυεί στα μυστικά των χειμερινών σπορ, παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά, αρχάριους όλων των ηλικιών, ατομικά ή και σε group 2, 3, 4 ατόμων.Στα ατομικά μαθήματα ο Δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά μαζί σας για όσες ώρες θέλετε(προτείνουμε τις 2 ώρες, ώστε να μπορέσετε να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες που θα σας μεταδώσει ο Δάσκαλος και να απολαύσετε το μάθημα περισσότερο).

Μαθήματα για παιδιά:
Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν τα μαθήματα από την ηλικία των 4 και είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την σωστή εκμάθηση του σκι από τα πρώτα τους βήματα στο χιόνι.
Απολαύστε το μάθημά σας παρέα με τον/την σύντροφό σας ή τους φίλους σας και επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες τιμές.



ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ από τη HELMOS SKI TEAM:


ΑΤΟΜΙΚΟ
GROUP 2
GROUP 3
GROUP 4
1 ΩΡΑ
40
25€
20€
15€
2 ΩΡΕΣ
75€
45€
35€
30€

Kάντε κράτηση για μάθημα με τους ειδικούς της Helmos Ski Team, 2 ημέρες πρίν στο τηλέφωνο της σχολής και χαράξτε το βουνό από άκρη σε άκρη.

Ωρες Λειτουργίας: 9:00 -16:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 255 99 92

Ενημερωθείτε για τις Ειδικές Προσφορές στα ολοήμερα μαθήματα
 και…...μη ξεχνάτε:: οι αγοραστές του πακέτου ALL INCLUSIVE ski Kalavrita , μέχρι το τέλος της σεζόν, έχουν έκπτωση στα μαθήματα ski/snowboard
20% τα ΣΚ & αργίες και 50% τις καθημερινές!!!