Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ τι έγινε το ΣΚ 8&9 Μαρτίου στο ΧΚΚ!!!

Με αρκετούς πόντους φρέσκο χιόνι και θερμοκρασίες χαμηλότερες του μηδενός, περάσαμε το ΣΚ 8&9 Μαρτίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Μπορεί η ομίχλη να συντρόφευε το Χελμό από νωρίς, όμως η καλή διάθεση βοήθησε στο να διεξαχθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις χωρίς καμία δυσκολία και να περάσουμε καλά!



Το Σάββατο 8/3 οι πλαγιές του Χελμού ομόρφυναν επικίνδυνα... 
αφού γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 
με .....ένα τριαντάφυλλο και μειωμένες τιμές
στο Ski Pass και στον εξοπλισμό.





Οι TheGreatBoarders,...."τρελαμένοι" με το σανίδι τους, προσέφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα στο πάρκο που διαμόρφωσαν μέσα σε λίγη ώρα, αφού ο καιρός θέλησε να τους δοκιμάσει!

Ένα pic nic table και διάθεση στα ύψη, ήταν αρκετά για να ξεκινήσει το
  The Great Snow Jam!!!

ΔΕΙΤΕ ολόκληρο το άρθρο εδώ




Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας είναι γεγονός
 και διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο ΧΚΚ.
Αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος
 στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορειβατικού σκί,
 και πραγματικά οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές!!!
Στο chalet του ΧΚΚ στις 6:00μμ δόθηκε η εκκίνηση,
 όπου 2,5 ώρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός.
 Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στο χώρο του Chalet 1750.




Την Κυριακή 9/3, οι TheGreatBoarders  συνεχίζουν για 2η ημέρα!Αν και η ομίχλη εξακολουθεί να δηλώνει παρουσία στο Χελμό, η καλή διάθεση αρκεί για να ολοκληρωθεί το The Great Snow Jam, με επιτυχία και πολλές συμμετοχές!!!

ΔΕΙΤΕ ολόκληρο το άρθρο εδώ





Γύρο από το εκκλησάκι του Αγίου Υακίνθου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια PaintBall. Οι συνθήκες που επικρατούσαν, ευνόησαν τη διεξαγωγή και οι συμμετοχές ήταν πολλές!Τα παιδιά το διασκέδασαν περισσότερο από όλους, χρωματίζοντας το ένα το άλλο ασταμάτητα!!





Μπορεί ημερολογιακά να μπήκε η Άνοιξη, όμως ο Μάρτιος μας χάρισε τον καλύτερο χειμώνα, με πολύ φρέσκο χιόνι, ιδανικές θερμοκρασίες και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!
Η εβδομάδα που ήδη ξεκίνησε προβλέπεται ιδανική για χιονοδρομία,αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες & η ηλιοφάνεια φαίνεται να επικρατούν τις επόμενες ημέρες!!