Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ σε προσφορά από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μετά την προσφορά της εβδομαδιαίας κάρτας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερες οικογένειες να χαρούν τη λευκή μαγεία του Χελμού, προχωρά σε ένα ακόμη εκπτωτικό κουπόνι.
Συγκεκριμένα η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ θα διατίθεται σε προσφορά.
Τι σημαίνει αυτό; Από 550 ευρώ θα την προμηθευτείτε μόνο 390 ευρώ δηλαδή κατά 30% φθηνότερη.
Το πιο σημαντικό; Η τιμή της κάρτας ισχύει ανεξαρτήτως παιδιών. Θα ισχύσει λοιπόν για όλη την οικογένεια - για ΟΛΑ τα μέλη της.
Οι αγορές σας θα γίνονται μόνο on - line στη γνωστή πλέον ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalavrita-ski.com.
Η προσφορά της ΕΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, θα ισχύει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή και κάντε την οικογένειά σας ευτυχισμένη, χαρίζοντας σε όλα τα μέλη της, αξέχαστες στιγμές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα κέντρα της χώρας.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Κατά την παραλαβή των καρτών (με την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου) θα πρέπει να υπάρχει η φυσική παρουσία της οικογένειας συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και των ταυτοτήτων (όσων υπάρχουν).
Χαρίστε στην οικογένειά σας, αυτό που της αξίζει. Μια μοναδική περιπέτεια στο βουνό και απύθμενη χιονοδρομική απόλαυση στις αναβαθμισμένες πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου και τις ξεχωριστές παράλληλες δραστηριότητες που παρέχει το κέντρο για όλες τις ηλικίες.
Για να αγοράσετε μια Ετήσια Οικογενειακή Κάρτα, πατήστε εδώ.