Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

2o Helmos Top Bikes Festival: Tριήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, φιλοξενεί το 2ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ στο Χελμό που θα πραγματοποιηθεί το 3ήμερο 30, 31 Αυγούστου και 1η  Σεπτεμβρίου 2013. 

Τα ποδηλατικά μονοπάτια του Χελμού είναι έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις έμπειρων και μη αναβατών από όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!
Εάν αγαπάτε το ποδήλατο, πρέπει να είστε κοντά μας! Δείτε το γιατί:
Το μονοπάτι DOWNHILL:
Το ανανεωμένο και γρήγορο μονοπάτι DOWNHILL από τη Νεραϊδόραχη μέχρι τη Βαθειά Λάκκα με 490 μ. υψομετρικής διαφοράς και μήκος 2.100 μ., αναμένεται να ενθουσιάσει  τους έμπειρους αναβάτες που αποζητούν έντονες εμπειρίες. Το μονοπάτι διατίθεται για απεριόριστες καταβάσεις με τη βοήθεια του αναβατήρα «Στύγα», που θα μεταφέρει τους αναβάτες στην κορυφή ξανά και ξανά.
Άλματα στο BIG AIRBAG:
Το τεράστιο μπαλόνι της FUNBAG υπόσχεται πολλές και αξέχαστες απογειώσεις σε όσους αναβάτες αναζητούν διαφορετικού τύπου αδρεναλίνη. 


H μαγεία του Χελμού:


Φέτος για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στο Χελμό, μήκους 10 περίπου χιλιομέτρων, από την οποία θα αναδεικνύονται  τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βουνού, όπως η Μαυρολίμνη, του Πουλιού η Βρύση, το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και το Καταφύγιο του Χελμού.
Για τους ποδηλάτες που αποζητούν περισσότερο αναψυχή, διοργανώνεται ομαδική κατάβαση από το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου μήκους 14 χιλιομέτρων.
Test the best:
Για όλους τους αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα που θα διατίθενται από μεγάλους εισαγωγείς και εμπόρους του χώρου.

Party Time:
Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 31/08, θα γίνει ΠΑΡΤΥ για όλους στα Καλάβρυτα με πολύ μουσική και ξεφάντωμα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ, πατήστε εδώ.