Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Hot καλοκαιρινή προσφορά! -50% έκπτωση στην ετήσια κάρτα του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για 4η συνεχή  χρονιά και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των φίλων του, προσφέροντας την ετήσια κάρτα σκι με ειδική έκπτωση -50% για περιορισμένο αριθμό καρτών!

Η πώληση της Limited Edition ετήσιας κάρτας στην τιμή των 
160 (αντί 320 αρχική τιμή), για την χιονοδρομική περίοδο 2013-2014, γίνεται αποκλειστικά on line στο http://www.kalavrita-ski.gr/etisia-karta

Η προσφορά ισχύει για on-line αγορές που θα ολοκληρωθούν έως 30 Αυγούστου 2013 και μέχρι εξαντλήσεως του μεγίστου αριθμού της προσφοράς που είναι 350 κάρτες. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Προνόμια κατόχων ετήσιας κάρτας:
  • Απευθείας  πρόσβαση στους αναβατήρες, χωρίς αναμονή στην έκδοση εισιτηρίων 
  • Εκπτώσεις στο chalet του ΧΚΚ
  • Εκπτώσεις  στo SNOW BUS Kalavrita
  • Εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα καταστήματα στα Καλάβρυτα, μέσω του προγράμματός «All-Inclusive Σκι Καλάβρυτα».
Η προσφορά αυτή, έρχεται σαν ανταπόδοση του χιονοδρομικού Καλαβρύτων προς τους πιστούς του φίλους, εκείνους που με την προτίμησή τους τα τελευταία χρόνια το έχουν αναδείξει σε ένα από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας!
Ευελπιστούμε ότι και η επόμενη σεζόν θα προσφέρει υπέροχες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στους χιονοδρόμους και τους φίλους του βουνού.