Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση σχετικά με την ολοκλήρωση της φετινής χιονοδρομικής περιόδου στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Αγαπητοί φίλοι του Χελμού,
Έχουμε μπει ήδη στην άνοιξη και από 1η Απριλίου εφαρμόζουμε το ανοιξιάτικο ωράριο (8:00 πμ – 3:00 μμ) για να διασφαλίσουμε καλύτερες χιονοδρομικές συνθήκες, δεδομένων των συνθηκών.
Έχουμε δεσμευτεί ότι το Χιονοδρομικο Κέντρο θα λειτουργήσει οπωσδήποτε μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, άσχετα από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.
Το βουνό μας είναι ακόμη ντυμένο στα λευκά, με ανοιξιάτικη ποιότητα χιονιού! Ο Χελμός προσφέρει και τον Απρίλη απολαύσεις στους έμπειρους χιονοδρόμους, αλλά και σε αυτούς που δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό τους να μάθουν φέτος αυτό το υπέροχο σπορ.
Για τα επόμενα της 7ης Απριλίου Σαββατοκύριακα, έχουμε μια μικρή ελπίδα που εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τη διάθεση των χιονοδρόμων να μας επισκεφτούν.
Η φετινή ήταν μια δύσκολη χιονοδρομική περίοδος, με σφοδρές και συνεχείς χιονοπτώσεις και συνθήκες θύελλας πολλές φορές στο Χελμό. Η φετινή ήταν η σεζόν του «απάτητου χιονιού»! Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια εκ μέρος του προσωπικού του κέντρου, ενάντια στα ακραία φυσικά φαινόμενα που όλοι βιώσαμε και υπομονή και αγάπη από τους χιονοδρόμους που στάθηκαν πιστοί μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας στο Χελμό και θα σας ενημερώσουμε ξανά για ότι νεώτερο υπάρχει.

ΧΚΚ