Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Helmos Spring Rumble! Κυριακή 24 Μαρτίου στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων!


Με μοναδικό σκοπό την προώθηση και την πρόοδο του αγαπημένου μας χόμπι- αθλήματος-ασχολίας, καθώς και την ευκαιρία για συνάντηση στο βουνό με φίλους και riders από όλη την Ελλάδα, το  FIFTY-FIFTY boardshop  σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων διοργανώνει το Helmos Spring Rumble, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

Πρόκειται για ένα contest  που θα γίνει στο ειδικά διαμορφωμένο για το event «frulite on the GO» snowpark και θα περιλαμβάνει:
Οverall rumble (τρεις νικητές),  best trick  (ένας νικητής) και highest ollie challenge (ένας νικητής).

Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους.

Οι νικητές των contests θα μοιραστούν:
- 1.000 ευρώ σε μετρητά!!!
- Δωροεπιταγές από: FIFTY-FIFTYboardshop, Dihxo.gr, Busted urban fashion, καθώς και  ετήσιες κάρτες από το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων,
- special!!! Τα έπαθλα των νικητών θα είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ξύλο, ένα-ένα στο χέρι για το contest, από τον Γιώργο Κολοκυθά(GK), https://www.facebook.com/gkolokithas?fref=ts

Οι νικητές στο overall contest αλλά και το best trick θα ψηφιστούν από κριτές, αλλά και από τους ίδιους τους riders (όσους περάσουν στον τελικό).
Εκτός από snowboarding, funtimes και μουσικάρες, την μέρα του event θα έχετε την μοναδική δυνατότητα να δοκιμάσετε σανίδια ΝΙΤRO και STEPCHILD της επόμενης σαιζόν (2013-2014).

So…let’s celebrate snowboarding!!