Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Κυριακή 17 Μαρτίου! ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ για το Slope style event by Frulite On The Go στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων!


Αγαπητοί φίλοι,

Το προγραμματισμένο event της 10ης Μαρτίου άλλαξε ημερομηνία, το μεταφέρουμε για τις 17 Μαρτίου για να έχουμε τον καλύτερο δυνατό καιρό προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο event της χρονιάς!

Συγκρατείστε την ενέργεια σας για μια εβδομάδα ακόμα και σας περιμένουμε στο Frulite On the Go fun park στις 17/3 στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για τρελά κόλπα και πολύ θέαμα από τους καλύτερους snowboarders της Ελληνικής σκηνής!


To Frulite On The Go και οι The Great Boarders συνεπείς στο ραντεβού τους διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο και καλύτερο slope style event της χρονιάς!!!
Στις 17 Μαρτίου όλοι οι κορυφαίοι snowboarders από την Ελληνική σκηνή θα βρεθούν στο ανανεωμένο Frulite On The Go fun park του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και τα χρηματικά έπαθλα που προσφέρει το Frulite On The Go!!!
Το πάρκο θα ετοιμαστεί από τη Fun Bag Team η οποία έχει ετοιμάσει και τη μακέτα του Line!!!
Μουσικές , δωρεάν vaxing στα σανίδια σας (από το γνωστό σε όλους μας Daniel Petrov) και η προωθητική ομάδα του Frulite On The Go θα δώσουν ένα ξεχωριστό feeling στο contest.
Μπείτε στο www.thegreaboarders.gr και δείτε τις λεπτομέρειες για το event στις 10 Μαρτίου.
Σας περιμένουμε για ατελείωτα χωσίματα και άφθονο Frulite On The GO!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=ZoGU_mzX2_4&feature=youtu.be