Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ! Μεταφορά από Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο


Όλοι οι επισκέπτες της περιοχής των Καλαβρύτων θα μπορούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο με τον Amphitrion που ξεκινάει νέα διαδρομή από τα Καλάβρυτα (αφετηρία-Σταθμός Οδοντωτού) προς το χιονοδρομικό. 

Ωράριο: Η ώρα αναχώρησης είναι 9:30π.μ. από τα Καλάβρυτα και αναχώρηση από το χιονοδρομικό κέντρο στις 14.30 για να επιστρέψει στην πόλη.

Κόστος: Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και το κόστος είναι €4 για τους ενήλικες και €3 για τα παιδιά. Διατίθεται οικογενειακό εισιτήριο €10 για όλη την οικογένεια (2 ενήλικες και 2 παιδιά).

Στο χιονοδρομικό κέντρο, μπορούν όλοι να παίξουν στο χιόνι, να νοικιάσουν έλκηθρο, να κάνουν βόλτα με Snowmobiles (μηχανάκια χιονιού), να ζήσουν την εμπειρία του νέου tubespark και να τσουλήσουν στο χιόνι με τις μεγάλες σαμπρέλες. 

Κρατήσεις για το Snowbus Amphitrion στο Tηλ.: 210 9006201, -158, -049 (από 18:00 έως και 23:00 επικοινωνία μόνο στο κινητό: 6979988316, E-mail : snowbus@amphitrion.grwww.amphitrion-skiing.com .

Αξέχαστη εμπειρία είναι η βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα Αχιλλέα που θα σας απογειώσει και θα σας μεταφέρει στη Βαθειά Λάκκα, την καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Υπάρχει έκπτωση για τις οικογένειες που θέλουν να κάνουν την βόλτα με τον αναβατήρα Αχιλλέα, και το κόστος για την οικογένεια είναι €30. Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη των ταυτοτήτων των μελών της οικογένειας και ισχύει μόνο για βόλτα με τον Αχιλλέα.
Για μεμονωμένα εισιτήρια του αναβατήρα Αχιλλέα, η τιμή είναι €8 (από €10), εφόσον χρησιμοποιήσετε το snowbus.