Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

HELMOS SKI TEAM! Η νέα σχολή σκι και snowboard του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων!


Ελάτε να σας μεταδώσουμε την γνώση των αθλημάτων του χιονιού με ασφάλεια και με ευχάριστο τρόπο όπως μόνο οι ειδικοί μπορούν. Οι εκπαιδευτές της σχολής μας έχουν επιλεγεί σχολαστικά για την υπομονή τους και για τις ικανότητές τους αλλά και για το πάθος τους για τα χειμερινά αθλήματα και την επιθυμία τους να το περάσουν σε άλλους.

Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή από την πρώτη ώρα!

Μαθήματα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα από ειδικευμένους Δασκάλους και Προπονητές Χιονοδρομίας.

Μαθήματα για παιδιά:
Τα μαθήματα για παιδιά ξεκινάνε από την ηλικία των 4 ετών και είναι πολύ σημαντικά για την σωστή εκμάθηση του Σκι από τα πρώτα τους βήματα στο χιόνι.


Μαθήματα αρχαρίων για όλες τις ηλικίες, ατομικά και σε γκρουπ.

Ατομικά μαθήματα: Στα ατομικά μαθήματα ο Δάσκαλος ασχολείται προσωπικά μαζί σας ή με το παιδί σας για όσες ώρες θέλετε (προτείνουμε τις δύο ώρες για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες που θα σας μεταδώσει ο Δάσκαλος και για  να απολαύσετε το μάθημα περισσότερο).
Το ατομικό μάθημα κοστίζει 40 ευρώ την ώρα ενώ για δύο ώρες κοστίζει 75 ευρώ
Οι ώρες των Ατομικών Μαθημάτων είναι 09:00-11:00 και 13:00 με 16:00.

Γκρουπς!
Μαθήματα σε γκρουπ 2 ατόμων:  Απολαύστε το μάθημά σας παρέα με τον/την σύντροφό σας  και επωφεληθείτε από την συμφέρουσα τιμή των 25 ευρώ /άτομο την ώρα, ενώ για δύο ώρες η τιμή είναι 45 ευρώ το άτομο.
Μαθήματα σε γκρουπ 3 ατόμων: Ελάτε με την παρέα σας για να διασκεδάσετε με ασφάλεια και να μάθετε σκι ή Snowboard με την τιμή των 20 ευρώ/άτομο την ώρα ή  35 ευρώ/ το άτομο για δύο ώρες.
Μαθήματα σε γκρουπ  4 ατόμων  και πάνω με 15 ευρώ/άτομο την ώρα, 30 ευρώ /άτομο για δύο ώρες. Διασκεδάστε μαζί με την παρέα σας ή την οικογένειά σας μαθαίνοντας με ασφάλεια Σκι.
Ειδικές προσφορές για ολοήμερα μαθήματα.

Κρατήσεις:
Η κράτηση για μάθημα γίνεται τηλεφωνικά  2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο της Σχολής.
Το μάθημα ξεκινά με την παραλαβή του μαθητή από τον Δάσκαλο.
Ο μαθητής πρέπει να βρίσκεται στην Σχολή 10΄πριν την έναρξη του μαθήματος.
Ώρες λειτουργίας: 09:00-16:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας :  6942559992