Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012!


Χαρούμενες γιορτές στον ολόλευκο Χελμό θα κάνουν οι χιονοδρόμοι και οι φίλοι του βουνού αφού ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. 
Το μυθικό βουνό, υποδέχεται πανέτοιμο τη νέα χιονοδρομική περίοδο με πολλές καινοτομίες και νέες υπηρεσίες!


Δείτε κάποιες από τις βελτιώσεις της νέας χιονοδρομικής περιόδου:

SNOWPARK Kalavrita
Σημαντικές αναβαθμίσεις υπάρχουν στο Snow Park που είναι το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σε όλη την Ελλάδα. Το πάρκο μεγάλωσε και έχουν δημιουργηθεί νέες διαδρομές και εμπόδια, για να καλύψουν όλα τα επίπεδαfreestyle ski και snowboard. Το φουσκωτό μπαλόνι της Funbagείναι σταθερή αξία και θα διατίθεται και φέτος δωρεάν με το εισιτήριο των χιονοδρόμων.

SNOWBUS Kalavrita
Συνεχίζουν να είναι η πιο οικονομική και άνετη λύση για τη μεταφορά από και προς το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων. Φέτος έχουν προβλεφθεί επιπλέον σταθμοί επιβίβασης από την Αθήνα και υπάρχουν νέες διευκολύνσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 
Τα πολυτελή πούλμαν του ταξιδιωτικού οργανισμούAmphitrion εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό Καλαβρύτων 5 ημέρες την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. 
Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι €15 με επιστροφή και εξασφαλίζειπρονομιακές τιμές και εκπτώσεις στο ski pass (€10 έκπτωση τα Σαββατοκύριακα και αργίες και €5 έκπτωση τις καθημερινές), την ενοικίαση εξοπλισμού, τα μαθήματα σκι και το φαγητό στο σαλέ. Κρατήσεις στο www.amphitrion-skiing.com.
Τα Snowbus από Πάτρα ξεκινούν στις 6 Ιανουαρίου και ο επίσημος συνεργάτης είναι η G-slalom.

All inclusive ski Kalavrita
Συνεχίζονται τα επιτυχημένα πακέτα all inclusive ski με μειωμένες τιμές από € 45 το άτομο και πλέον θα ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα. 
Περιλαμβάνουν διαμονή και διατροφή στα Καλάβρυτα, εισιτήριο για το χιονοδρομικό (ski pass) και ενοικίαση εξοπλισμού.

Σαλέ
Μεγάλες είναι και οι αλλαγές στο σαλέ όπου ο χώρος προσαρμόστηκε για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Θα δοθεί έμφαση στη γαστρονομία με προϊόντα που βασίζονται κυρίως σε τοπικές πρώτες ύλες και τοπικές παραδοσιακές συνταγές. Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σαλέ θα γίνουν με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στις 23 Δεκεμβρίου (στις 15:00).

Διασκέδαση και αναψυχή
Θα λειτουργήσει το νέο tubes park για ξέφρενες καταβάσεις στις χιονισμένες πλαγιές πάνω στις σαμπρέλες που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.Nέες και δυναμικές εκδηλώσεις σχεδιάστηκαν με στόχο να υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον στο βουνό και να ικανοποιεί όλα τα γούστα των χιονοδρόμων και των φίλων του βουνού.
  
Σχολές σκι
Οι επίσημες σχολές σκι καιsnowboard είναι φέτος ηHELMOS SKI TEAM (η νέα σχολή του χιονοδρομικού), η 4SEASONS OUTDOOR, ηCAMELIA SKI SCHOOL, η ALPINE SKI TEAM που έχουν ετοιμάσει πακέτα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.Μεταφορά από Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο
Όλοι οι επισκέπτες της περιοχής των Καλαβρύτων θα μπορούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο με ασφαλή και άνετο τρόπο. ΟAmphitrion δρομολογεί νέα διαδρομή από τα Καλάβρυτα (αφετηρία στον σταθμό του Οδοντωτού) προς το χιονοδρομικό κέντρο. Η ώρα αναχώρησης είναι 9:30 π.μ. από τα Καλάβρυτα και επιστροφή με αναχώρηση από το χιονοδρομικό κέντρο στις 14.00. Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και το κόστος είναι €4 ευρώ για τους ενήλικες και €3 για τα παιδιά. Διατίθεται οικογενειακό εισιτήριο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά με κόστος €10 συνολικά για όλη την οικογένεια.

Η επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.kalavrita-ski.gr.