Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα δικά σας σχόλια, οι φωτογραφίες και τα videos, από το ΣΚ 11 και 12 Ιανουαρίου στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ένα καλό και ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο περάσαμε μαζί σας, στις 11 και 12 Ιανουαρίου!
Σε λειτουργία το επάνω επίπεδο του χιονοδρομικού μας κέντρου, κατάφερε να ικανοποιήσει τους χιονοδρόμους με τις πολύ καλά στρωμένες πίστες, την ποιότητα χιονιού και το μηδενικό χρόνο αναμονής στους αναβατήρες! 
Μεγάλη συμμετοχή είχε και το SKI TEST, για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ευχαριστούμε πολύ για τα videos, τις φωτογραφίες και τα καλά σας σχόλια! Οι δικές σας εικόνες, μιλούν από μόνες τους και σας ευχαριστούμε πολύ που μας το κοινοποιήσατε!


Mike Vassileiou, (με δημοσίευση στο γκρουπ snowboard.gr)
Καταπληκτική μέρα σήμερα στα Καλάβρυτα! Πολύ καλη ποιότητα χιονιού στη Στϋγα, πολύ καλά πατημένη, ελάχιστη έως μηδενική αναμονή στο λιφτ (σπάνιο για Κυριακή!), πολύ καλός καιρός και full παιχνίδι στο νέο πάρκο!! Οσοι το σκ'εφτεστε μην χ'ανετε χρόνο, πραγματικά αξίζει να ανέβετε παρόλο που δεν δουλεύει το κάτω μέρος του χιονοδρομικού.



Ακόμα ένα φανταστικό VIDEO από τους DALTONS, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!
http://youtu.be/g-L6EZM7HoU


Konstantinos Zetos
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ..
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΡΒΕΙ ΕΥΑΤΟΝ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΚΚ


Το παρακάτω video είναι από τον Κλεομένη μεν.




11-1-2014 Super Day! 3 best photos by Dinos Gavrilis Vythoulkas





Από τον Filippo Nano, το KALAVRITA SNOWPARK EDIT 
εδώ http://www.youtube.com/watch?v=qOqIZkirKjc


Baggelitsa Litsa 12/1/14


Ακόμα 1 video από τον Rodrigo Valsamis εδώ: 
http://vimeo.com/83810274
Nikos Katsikogiannis και xaralampos kozavitas από Πάτρα




Christoforos Stamatopoulos

Giorgio Pappas

Nicolas Dimakopoulos
Το λογότυπο που ετοίμασα για το χιονοδρομικό, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να προσελκύσει τους χιλιάδες Κινέζους που τώρα επισκέπτονται τα χιονοδρομικά κέντρα άλλων χωρών απλά γιατί δεν πιστεύουν πως στην Ελλάδα υπάρχουν χιονοδρομικά όπως αυτό των Καλαβρύτων, (και ξοδεύουν 70 ευρώ και παραπάνω μόνο για ski pass ενώ θα μπορούσαν να έρχονται στα μαγικά Καλάβρυτα με την υπέροχη φύση, το Χελμό, το Βουραϊκό, τα μοναστήρια και τόσα άλλα αξιοθέατα να απολαμβάνουν το σκι τους σε τόσο προσιτές τιμές...... Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά του χιονοδρομικού με αγάπη απ΄το Πεκίνο, εδώ που κατοικώ και εργάζομαι και ελπίζω να ανταμώσουμε σύντομα στη Στύγα!

Και για το τέλος αφήσαμε μια πολύ δυνατή φωτογραφία του Constantine Sparangis

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!
Καλές και ασφαλείς καταβάσεις σε όλους τους χιονοδρόμους!