Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

All inclusive ski Kalavrita! Η ολοκληρωμένη εμπειρία σκι που τα έχει όλα!

Ξεκινά  για 4η χρονιά το πακέτο ALL INCLUSIVE SKI Kalavrita, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σκι που τα έχει όλα! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προφέρει φέτος το πακέτο ακόμα πιο οικονομικό, με επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επισκεπτών όσο και των χιονοδρόμων.
2 απίστευτα πακέτα all inclusive ski!

Μόνο από 40 ευρώ την ημέρα, μπορείτε  να επιλέξετε τη διαμονή σας στα Καλάβρυτα, να γευματίσετε, να ενοικιάσετε εξοπλισμό και να εξασφαλίσετε το skipass για το Χιονοδρομικό!
Μόνο από 25 ευρώ την ημέρα, εάν διαθέτετε εξοπλισμό, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας και το skipass.


Επιπλέον προνόμια:
Εάν επιλέξετε το All inclusive ski έχουν -20% έκπτωση στις σχολές σκι του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και μειωμένες τιμές στα επίσημαSnowBus του Χ.Κ.Κ. από Αθήνα και Πάτρα. 
Κάντε την κράτηση σας on-line, επιλέγοντας το κατάλυμα που σας εξυπηρετεί από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας, και απολαύστε τη μαγεία του Χελμού!
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε  στο τηλ. 694 255 99 96 (9:00πμ-4:00μμ & 6:00μμ-9:00μμ). 
Το πρόγραμμα ισχύει από 7/1/2014 μεχρι τις 6/4/2014.

Για on-line κρατήσεις πιέστε εδώ!

Συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις 
Η πρωτοβουλία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να δημιουργήσει υπηρεσίες που θα ανεβάσουν την αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή αγκαλιάστηκε από πολλούς επαγγελματίες της περιοχής. Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία με spa, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard είναι πλέον στη διάθεση των επισκεπτών που θα επωφεληθούν από το all inclusive ski στα Καλάβρυτα.
Ολοκληρωμένη εμπειρία που τα έχει όλα
Για όσους δεν ενδιαφέρονται για χιονοδρομία, το πρόγραμμα μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες σημαντικές επισκέψεις στη περιοχή. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τη  δωρεάν είσοδο στο Σπήλαιο Λιμνών των Καστριώνπου είναι ένα από τα σπουδαιότερα και ομορφότερα στην Ελλάδα. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος αλλά και να απολαύσετε μια γευστική δοκιμή στοΟινοποιείο Τετράμυθος με δώρο μια φιάλη κρασί.

Για κρατήσεις πιέστε εδώ