Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ SNOWBUS Kalavrita!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ SNOWBUS Kalavrita!
Το ΧΚΚ προχωρά σε συνεργασία για 2η συνεχή χρονιά με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Amphitrion μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που είχε η νέα αυτή υπηρεσία κατά την περσινή σεζόν και προτείνουν ειδική προσφορά για την ετήσια κάρτα μεταφοράς με τα SNOWBUS!

Πόσο; Επωφεληθείτε από την ειδική τιμή της ετήσιας κάρτας για μεταφορά με τα SNOWBUS Kalavrita, για όλη τη χιονοδρομική περίοδο μόνο με 150 ευρώ!!!  Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα ολοκληρωθούν μόνο μέχρι τις 30/11/2012.  Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί με 5 άτοκες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα!


Τι περιλαμβάνει; Μεταφορά από Αθήνα προς το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων με τα πολυτελή πούλμαν του Amphitrion, με σταθερά εξασφαλισμένα δρομολόγια 5 ημέρες την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Δυνατότητα επιβίβασης και από Κόρινθο, Κιάτο και Πούντα.  

Πως αγοράζω; Τηλεφωνήστε στο τμήμα Snowbus Kalavrita της εταιρίας Amphitrion στο τηλ. 210 9006201 για να αγοράσετε την ετήσια κάρτα σας.

Επιπλέον προνόμια; Η μεταφορά με τα SNOWBUS Kalavrita εξασφαλίζει μια σειρά εκπτώσεων και προνομίων, όπως μεγάλες εκπτώσεις στο ski pass, εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και το φαγητό στο mini restaurant του σαλέ.

Πως λειτουργεί; Το πρόγραμμα της περσυνής σεζόν, το ωράριο και τις στάσεις μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ http://amphitrion-skiing.com/benefits.html.