Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Το ΣΚΙ αρχίζει στα ….άντα;


Τι τριάντα, τι σαράντα...  ποτέ δεν είναι αργά για να μυηθείς στα μυστικά του σκι, και να γνωρίσεις έναν συναρπαστικό κόσμο περιπέτειας και άθλησης.
Εάν  επιθυμείτε τώρα να ξεκινήσετε να μάθετε σκι ή snowboard, το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων είναι το καταλληλότερο μέρος για εσάς. 
Βασική προϋπόθεση, η θέληση, η υπομονή, η αγάπη για το βουνό και την άσκηση και μια καλή φυσική κατάσταση. 


Δείτε κάποια βασικά πλεονεκτήματα
  • Μπορείτε να τα έχετε όλαhttps://picasaweb.google.com/s/v/lighthousefe_99.10/img/transparent.gif, ακριβώς δίπλα στο πάρκινγκ, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας στα χέρια ή να πάρετε κάποιον μεγάλο αναβατήρα. Έτσι, δεν ταλαιπωρείστε περπατώντας  φορτωμένοι με τον εξοπλισμό για ώρα μέσα στο χιόνι.
  • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις πίστες αρχαρίων.
  • 2 μεγάλες πίστες αρχαρίων με κατάλληλες κλίσεις και μεγάλο πλάτος, ιδανικές  για εκμάθηση.  
  • Πολύ φθηνό εισιτήριο για την πίστα αρχαρίων στο κάτω επίπεδο, μόνο με 5 ευρώ!
Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πώς θα μπορέσετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο χιόνι, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια εδώ: http://kalavritaski.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Μάθετε από τους ειδικούς: 
Στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, λειτουργούν 4 σχολές σκι που παρέχουν μαθήματα σε αρχάριους ή σε όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο σκι ή snowboard.
Η “HELMOS SKI TEAM” είναι η Νέα σχολή του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων που λειτουργεί από τη φετινή σεζόν, ενώ επίσημες σχολές σκι είναι η “4 Seasons outdoor”, η “Camellia” και η “Alpine ski school”. 

Μη διστάζετε! Αν πάντα ονειρευόσασταν να κατακτήσετε τον μαγικό κόσμο του χιονιού, και να ζήσετε ατελείωτες χιονό-περιπέτειες επισκεφτείτε μας.