Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μοναδική εμπειρία: Ανεβείτε στην κορυφή του Χελμού και παρακολουθήστε από κοντά το ποδηλατικό φεστιβάλ στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων!

Ως ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τα Καλάβρυτα και την ευρύτερη περιοχή,  εξελίσσεται το 1ο ποδηλατικό φεστιβάλ HELMOS TOP MOUNTAIN RACE που θα διαξαχθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2012.
Ακόμα και αν δεν θα συμμετέχετε στον αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά όλα τα γεγονότα και να κάνετε τη βόλτα σας στο Χελμό με τον αναβατήρα και μέσα σε φθινοπωρινό τοπίο!
Οι επισκέπτες μπορούν να φτάνουν με δικό τους Ι.Χ. στο επίπεδο της Βαθειάς  Λάκκας και στη συνέχεια να ανεβαίνουν στο βουνό με τον αναβατήρα Στύγα, φτάνοντας στην κορυφή του Χελμού και σε ύψος 2.340 μ. 
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανεβεί ένας επισκέπτης στο σημείο αυτό, αφού ο συγκεκριμένος αναβατήρας είναι διαθέσιμος αποκλειστικά για χιονοδρόμους. 
Ο αναβατήρας θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του 3ημέρου από τις 10.00. έως τις 17.30. και το κόστος είναι 5 ευρώ. Η κατάβαση των επισκεπτών προς στη Βαθειά Λάκκα θα γίνεται μέσω του νέου μονοπατιού το οποίο θα μπορούν να το διασχίσουν πεζοί και να θαυμάσουν την υπέροχη θέα από ψηλά! Προυπόθεση είναι η παραχώρηση προτεραιότητας στους ποδηλάτες.

Σας περιμένουμε! Ραντεβού στην κορυφή!