Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard με μόνο 35€!



Τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard με μόνο 35€! Επωφελήσου από μια ακόμη εκπληκτική προσφορά του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων!
Και οι προσφορές από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων συνεχίζονται! Πόσο κοστίζουν τρεις συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard στα Καλάβρυτα, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα Σαββατοκύριακα, τις Αργίες και την υψηλή περίοδο των Χριστουγέννων; Μόνο 35€!

Η αγορά του κουπονιού μπορεί να γίνει μόνο on-line μέσα από το site kalavrita-ski.gr και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2017. Τα κουπόνια είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό, ενώ δεν αφορούν την ενοικίαση εξοπλισμού και μηχανοκίνητων οχημάτων.
Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Πατρών, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, γίνεται το Χιονοδρομικό με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα με το 75% της διαδρομής να είναι σε κλειστό, ασφαλή αυτοκινητόδρομο (Ολυμπία Οδός).
Μια ακόμη έξυπνη και οικονομική λύση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, που συνεχίζει να ανταποκρίνεται, με τα οικονομικά του πακέτα, στις δύσκολες συγκυρίες της εποχής.

Τρεις συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard στα Καλάβρυτα; Μόνο 35€!