Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων - Δείτε φωτογραφίες


Την πρωτοχρονιάτικη πίττα έκοψαν, χθες, Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, στην ταβέρνα ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης – ανώνυμης εταιρείας του Δήμου Καλαβρύτων, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.. Ακολούθησε, η προσφορά δείπνου στους εργαζόμενους του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Γιώργος Λαζουράς, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εργαζομένους του Χιονοδρομικού Κέντρου, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, εργάζονται, νυχθημερόν, για να είναι έτοιμο και σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο, χαρακτήρισε τους εργαζόμενους ως το “αίμα” του δραστήριου σώματος του Χιονοδρομικού Κέντρου, αναφέρθηκε στην καλή πορεία του Χιονοδρομικού Κέντρου, παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν, εφέτος, ευχαρίστησε τους φίλους, σκιέρ και επισκέπτες που προτιμούν, στηρίζουν, αγαπούν και δίνουν ζωή στο εξαιρετικό Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Ευχές στους εργαζόμενους και ειδική αναφορά στη σημασία της συνεργασίας, της ομαδικής δουλειάς και του συλλογικού πνεύματος, έκανε προς τους εργαζόμενους και ο Γενικός Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος, ο οποίος και αυτός εξήρε τη σημαντική προσφορά, των εργαζομένων, για τη λειτουργία του Κέντρου.