Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Νέες μειωμένες τιμές στα παραδοσιακά προϊόντα! Επιπλέον έκπτωση στους κατόχους της ετήσιας κάρτας


Νέες μειωμένες τιμές περιμένουν τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, στα τοπικά προϊόντα που προσφέρονται στο σαλέ μας! Διπλή η απόλαυση με θέα τον χιονισμένο Χελμό!

Στο χώρο του Chalet μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα και να το συνοδεύσετε με παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά Καλαβρύτων, κ.ά. Για ένα ελαφρύ γεύμα μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακή τυρόπιτα Καλαβρύτων (Γρι-Γρι), διαφόρων ειδών σφολιατοειδή ή μία από τις σαλάτες μας. Θα βρείτε επίσης ζεστά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα που ανανεώνονται εποχικά. Από το menu σας προτείνουμε ζεστή σούπα επτά λαχανικών και χειροποίητο τραχανά.

Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε σε ειδική τιμή μενού το οποίο περιλαμβάνει πιάτο με παραδοσιακά ζυμαρικά με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ή ντόπιο κιμά.
Επιπλέον οι επισκέπτες του chalet έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, στα περίπτερα που λειτουργούν εντός του χώρου, παραδοσιακά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας καθώς και αναμνηστικά που αποτυπώνουν την επίσκεψή τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 20% επιπλέον έκπτωση στα τοπικά προϊόντα για τους κατόχους της ετήσιας κάρτας.