Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι χορηγός στις extreme sports ταινίες JEREMY JONES’ HIGHER & ALMOST ABLAZE – TETON GRAVITY!!!

Σε συνεργασία με το snowboard.gr και τα ster cinemas!

JEREMY JONES’ HIGHER

Witness the journey of one of the greatest big mountain snowboarders of our time!
Το τρίτο και τελευταίο μέρος της επικής τριλογίας του Jeremy, ολοκληρώνεται μετά από 6 χρόνια στα πιο απομακρυσμένα βουνά του πλανήτη σε μια πορεία  που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Μετά τα βραβευμένα Deeper & Further και συνεργασίες με big mountain riders όπως οι Travis Rice, Terje Haakonsen, Xavier De la Rue, Lucas Debari κα – ο Jeremy ξανά-γράφει ιστορία!
Αποστολή σε εξωπραγματικά υψόμετρα  στα  Ιμαλάια (6800μ)  Αλάσκα, Β.Αμερικής. Hike, αναρρίχηση, splitboarding, snowboarding και camping σε παγετώνες ρισκάροντας επικίνδυνα για το πάθος τους για pow ride !Αυτή την φορά στην παρέα του Jeremy έρχεται ένα ακόμη μεγάλο όνομα του  world wide snowboarding  ο Bryan Iguchi !!!


ALMOST ABLAZE – TETON GRAVITY

A global odyssey combining state-of-the-art cinematography!
Αυτή είναι η νέα ταινία freeski από την Teton Gravity που κέρδισε το βραβείο «Film of the year 2014» στο International Freeski film festival! Μοναδικά πλάνα που κόβουν την ανάσα με freeskiers  που “χώνουν” επικίνδυνα καθώς θα ακούς ακόμη και την ανάσα τους στην υπερπροσπάθεια που καταβάλουν συγχρονίζοντας σώμα και πνεύμα. Μια Οδύσσεια στα βουνά του πλανήτη που έφτασε μέχρι και στο Βαλκανικό Σαράγιεβο! Πρωταγωνιστεί ο ultimate ski freerider Sage Cattabriga-Alosa και ένα μεγάλο team με hardcore freeskiers !

STER ΑΘΗΝΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ 29  ΟΚΤΩΒΡΙΟY Λεωφόρος Δημοκρατίας 67A – Ίλιον | Party 20:00 HIGHER & ALMOST ABLAZE 22:00

STER ΠΑΤΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ακτή Δρυμαίων 17, Πάτρα | Party 20:00 HIGHER 21:00 – ALMOST ABLAZE 23:00

STER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Τομπάζη 15, Πυλαία | Party 20:00 HIGHER & ALMOST ABLAZE 22:00

Αγόρασε το εισιτήριο σου και μπες στην κλήρωση για πολλά δώρα (δες την λίστα) που θα μοιράσουμε την ημέρα τις προβολής (και στις 3 πόλεις!):
http://www.snowboard.gr/snow-movies-festival-jeremy-jones-higher-almost-ablaze-ster-cinemas/

Θα είμαστε όλοι εκει!!!

Δείτε και τα δύο trailers: