Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Το all inclusive ski ξεκίνησε και από φέτος ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα!


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ενώνει τις δυνάμεις του με τους τοπικούς επιχειρηματίες και παρουσιάζει το Αll inclusive ski Kalavrita, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σκι που τα έχει όλα. Το πακέτο πωλείται on-line και περιλαμβάνει το ski pass, τη διαμονή, ένα γεύμα και την ενοικίαση του εξοπλισμού σκι και snowboard σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
Οι αγοραστές του πακέτου έχουν επίσης 20 % έκπτωση στη σχολή σκι του χιονοδρομικού κέντρου!!
Το all inclusive…αλλιώς!

Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα all inclusive που εξασφαλίζει ανταγωνιστική τιμή χωρίς εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη, είναι πλέον η παγκόσμια τουριστική τάση. Aυτό οδήγησε στην δημιουργία του νέου πακέτου που πλέον μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε στα Καλάβρυτα με τιμές all inclusive από 45 ευρώ το άτομo για τις καθημερινές και από 68 ευρώ το άτομο για τα Σαββατοκύριακα. Για χιονοδρομία ισχύει για ολόκληρη την εβδομάδα για όλη τη χιονοδρομική περίοδο 2012-2013 και ξεκινάει από 7 Ιανουαρίου 2013.
Εμπειρία σκι που... τα έχει όλα! On-line κρατήσεις στο http://kalavrita-ski.gr/all-inclusive-ski

Την πρωτοβουλία του Ανανεωμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να δημιουργήσει υπηρεσίες που θα ανεβάσουν την αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή τις καθημερινές αγκάλιασαν πολλοί από τους επαγγελματίες τις περιοχής. Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία με spa, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard είναι πλέον στη διάθεση των επισκεπτών που θα επωφεληθούν από το all inclusive ski στα Καλάβρυτα.
Για όσους δεν ενδιαφέρονται για χιονοδρομία, το πρόγραμμα μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες σημαντικές επισκέψεις στη περιοχή. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τη  δωρεάν είσοδο στο Σπήλαιο Λιμνών των Καστριώνπου είναι ένα από τα σπουδαιότερα στην Ελλάδα και θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος που θα σας συγκινήσει και να σας υπενθυμίσει την ιστορικότητα της περιοχής αλλά και να απολαύσετε μια γευστική δοκιμή στο Οινοποιείο Τετράμυθος με δώρο μια φιάλη κρασί.
Περισσότερες πληροφορίες:  6942 55 99 96 (9 π.μ. - 4 μ.μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ.)
Σε περίπτωση που το ΧΚΚ είναι κλειστό για χιονοδρομία λόγω καιρικών συνθηκών, το ski pass μπορεί να αντικατασταθεί με εισιτήριο εισόδου στον εναέριο αναβατήρα Αχιλλέα και η ενοικίαση εξοπλισμού σκι με ενοικίαση έλκηθρου.