Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε το νέο Blog του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων!

Νέα κανάλια επικοινωνίας με το κοινό του συνεχίζει να δημιουργεί το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και να πρωτοπορεί με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες.
Το νέο Blog (http://kalavritaski.blogspot.com) είναι ένας νέος και συμπληρωματικός ιστότοπος πληροφόρησης για όλα τα δρώμενα του κέντρου - και όχι μόνο. Μετά από την πολύ επιτυχημένη διαδραστική σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους φανς μέσα από τη σελίδα στο facebook (www.facebook.com/kalavritaskicenter), η επικοινωνία εξελίσσεται τώρα ακόμη περισσότερο. Τα βασικότερα θέματα θα αναρτώνται πλέον και στο νέο Blog έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας με on-line χρήστες, ακόμα και αν δεν είναι εγγεγραμμένοι στο facebook. Στο Blog θα παρουσιάζονται πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και θα υπάρχει σύνδεση με τις web cams, μέσω του Live ski report από το website του ΧΚΚ.

Νέες υπηρεσίες :
Αυτόματη ενημέρωση χρηστών: Δίνεται πλέον η δυνατότητα αυτόματης αποστολής όλων των θεμάτων με e-mail σε όλους τους φίλους που θέλουν να εγγραφούν στη λίστα παραληπτών. Μπορείτε να μεταβείτε στο http://kalavritaski.blogspot.com και να καταχωρήσετε το e-mail σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις.
Αυτόματη μετάφραση: Το Blog έχει τη δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης σε πολλές γλώσσες, μέσω χρήσης της εφαρμογής του Google Translate.
Το περιεχόμενο του Blog διαχειρίζεται η εταιρία MY PUBLICSwww.mypublics.com.