Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Το έστρωσε για τα καλά στο Χιονοδρομικό-Χιλιάδες οι επισκέπτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

χιονοδρομικό 27-12 5Το έστρωσε για τα καλά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και αν επαληθευτούν οι προβλέψεις της ΕΜΥ για ισχυρές χιονοπτώσεις τις επόμενες ημέρες φαίνεται οτι το Κέντρο θα είναι άμεσα έτοιμο να υποδεχτεί τους σκιέρ στις πίστες του.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Νέες μειωμένες τιμές στα παραδοσιακά προϊόντα! Επιπλέον έκπτωση στους κατόχους της ετήσιας κάρτας


Νέες μειωμένες τιμές περιμένουν τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, στα τοπικά προϊόντα που προσφέρονται στο σαλέ μας! Διπλή η απόλαυση με θέα τον χιονισμένο Χελμό!

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του MEGA: "Βουλιάζουν" από κόσμο τα Καλάβρυτα


Σαν "μάννα εξ ουρανού" περιμένουν το χιόνι οι ξενοδόχοι στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, για να λειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα και να προσελκύσουν και άλλους επισκέπτες.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σε λειτουργία από σήμερα η live web camera του Χιονοδρομικού Κέντρου-Ανοίγει αύριο Παρασκευή το σαλέ

Άνοιξε σήμερα η live web camera του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων! Από σήμερα θα μπορούν όλοι οι χρήστες του διαδικτύου, από όλες τις περιχές της χώρας να βλέπουν ζωντανά τι γίνεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο και να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση, την ποιότητα και ποσότητα του χιονιού, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να στρώνει τις πίστες. 

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου λειτρουργεί το σαλέ μας-Φυγή στο βουνό με φόντο το λευκό τοπίο του Χελμού

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, θα ανοίξει το σαλέ μας! Ελάτε λοιπόν να σας προσφέρουμε γευστικά ροφήματα, ζεστή σοκολάτα, καφέ, τσάι, ζεστό κρασί Gluhweien (Γιορτινό) και ρακόμελο, να σας γλυκάνουμε και να σας χαλαρώσουμε μετά τη μοναδική βόλτα που θα απολαύσετε στο βουνό! 

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Καλάβρυτα: Νέα πίστα από φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο - Τι αλλάζει για τους σκιέρ


Τις λευκές μέρες περιμένουν στα Καλάβρυτα προκειμένου να ξεκινήσει τη λειτουργία του για τη φετινή περίοδο το Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο αποτελεί την τονωτική «ένεση» της τοπικής οικονομίας.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων επαγγελματιών αλλά και κατοίκων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας.